Agenda

Bijeenkomsten rond "NIEUWE AARDE: 12 visioenen"

In het kader van de tentoonstelling NIEUWE AARDE: 12 visioenen in de Westerkerk heeft het Bijbels Museum samen met The Turn Club en de Westerkerk meerdere bijeenkomsten georganiseerd.
In verband met de RIVM-maatregelen is aanmelden voor alle evenementen verplicht. Volg het laatste nieuws via onze social media of kijk op de speciale ticketpagina. Wil je ook van onze toekomstige activiteiten op de hoogte blijven? Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief.

25 november, 19.30 uur: Werkavond Op weg naar een NIEUWE AARDE
Op 25 november staat een werkavond gepland met Merlijn Twaalfhoven, Anabella Meijer en Natascha Hagenbeek. Thema is het actief verkennen van de toekomst. Welke dromen sluimeren er? Hoe zou de wereld eruit zien als jouw idealen alle ruimte kregen? En hoe maken we dit vervolgens praktisch, tastbaar en besmettelijk?  
Entree 15 euro p/p. Reserveren is in verband met de corona-maatregelen verplicht.

Meer informatie en TICKETS.

 

2 december, 13.00 uur: Lunchbijeenkomst
Merlijn Twaalfhoven gaat in gesprek met publiek en makers Pavèl van Houten en het duo Judith Scholte en Jet van Helbergen (foto) over hun bijdrage aan de tentoonstelling NIEUWE AARDE: 12 visioenen. Na afloop van het gesprek speelt organist Evan Bogerd een improvisatie geïnspireerd op het werk van deze kunstenaars.
Entree 5, 00 euro p/p. Reserveren is in verband met de corona-maatregelen verplicht.

Meer informatie en TICKETS.

9 december, 13.00 uur: Lunchbijeenkomst
Carolien Croon gaat in gesprek met publiek en makers Rinske van Dijk en het collectief We Sell Reality (foto) over hun bijdrage aan de tentoonstelling NIEUWE AARDE: 12 visioenen. Na afloop van het gesprek speelt organist Evan Bogerd een improvisatie geïnspireerd op het werk van deze kunstenaars.
Entree 5, 00 euro p/p. Reserveren is in verband met de corona-maatregelen verplicht.

Meer informatie en TICKETS.

12 december, 13.00 uur: Lunchbijeenkomst
Carolien Croon gaat in gesprek met publiek en makers Felipe van Laar en Sarah van der Lijn (foto) over hun bijdrage aan de tentoonstelling NIEUWE AARDE: 12 visioenen. Na afloop van het gesprek speelt organist Evan Bogerd een improvisatie geïnspireerd op het werk van deze kunstenaars.
Entree 5, 00 euro p/p. Reserveren is in verband met de corona-maatregelen verplicht.

Meer informatie en TICKETS.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief