Home - Nieuws

Café A Beautiful Mess geopend

12 december 2019

Pop-up café A Beautiful Mess opent in Cromhouthuis

Refugee Company opent op donderdag 12 december een pop-up lunchcafé A Beautiful Mess in het 17-eeuwse Cromhouthuis, locatie van het Bijbels Museum. Vrouwen tussen de 35 en 65 jaar met een vluchtelingenachtergrond gaan het café runnen. Ook het menu is door de vrouwen ontwikkeld en geïnspireerd op gerechten waar zij mee zijn opgegroeid, van Arabische high tea’s tot Fattet Hummus. Door het café te bezoeken steun je de vrouwen in het opdoen van werkervaring zodat zij zich verder kunnen ontplooien. Café A Beautiful Mess blijft tot in ieder geval tot juni 2020 open.

A Beautiful Mess is geopend op uitnodiging van het Bijbels Museum. 'Het Bijbels Museum hecht veel waarde aan inclusiviteit, verbinding en het uitwisselen van verhalen. Deze samenwerking met de Refugee Company past daarom heel goed en is een mooie invulling van de monumentale ruimte van Café Cromhout,' aldus Marjolein Marreveld van het Bijbels Museum.

Openingstijden A Beautiful Mess: woensdag t/m zondag 10.00-16.30 uur
Meer info & reserveringen: michel@refugeecompany.com