Openingstijden & prijzen

Coronavirus

Het Bijbels Museum en Café A Beautiful Mess zijn vanaf 14 maart tot 6 april voor publiek gesloten in verband met de nationale maatregelen ter bestrijding van het coronavirus. 

Op Koningsdag is het museum geopend.

 

Prijzen

Volwassenen         € 12,50
Studenten € 10,00
Kinderen (0 t/m 17)    gratis

Je kaartje is ook geldig voor de tentoonstelling van het Amsterdam Museum op de 1e en 2e verdieping van het Cromhouthuis.

Café gesloten tot 6 april in verband met coronavirus.

In het souterrain van het 17e eeuwse Cromhouthuis ben je sinds 12 december 2019 welkom in pop-up lunchcafé A Beautiful Mess. Kom genieten van een heerlijke koffie, taart of soep. Het café is open van woensdag tot en met zondag van 10.00-16.30 uur.
A Beautiful Mess is een initiatief van de Refugee Company. Vrouwen tussen de 35 en 65 jaar met een vluchtelingenachtergrond runnen het café. Ook het menu is door de vrouwen ontwikkeld en geïnspireerd op gerechten waar zij mee zijn opgegroeid, van Arabische high tea’s tot Fattet Hummus. Door het café te bezoeken steun je de vrouwen in het opdoen van werkervaring zodat zij zich verder kunnen ontplooien. De nieuwe locatie blijft tot in ieder geval tot juni 2020 open. Het café is gratis toegankelijk. Voor reserveringen kun je mailen met Michel@refugeecompany.com.

Kaarten en vouchers

Museumkaart, I amsterdam City Card, Stadspas, Rembrandtpas, ICOM en Holland Pass voucher geven gratis toegang.

Audiotour

De entree is inclusief een audiotour. Deze audiotour is beschikbaar in het Nederlands en Engels.

Trap Cromhouthuis

Meld je aan voor de nieuwsbrief