Groepsbezoek

Het Bijbels Museum heropent niet in het Cromhouthuis. Het museum blijft wel met tentoonstellingen door Nederland reizen. Meer informatie hierover, klik hier.

Groepsbezoek

Prijzen voor groepen vanaf 10 personen:                                                                                                                                                                                         

  Prijs per persoon
Volwassenen € 11,00
Kinderen (0 t/m 17 jaar)          gratis

Boekingen

U kunt uw groepsbezoek boeken via info@bijbelsmuseum.nl

Bussen

Op de Nieuwezijds Voorburgwal is een gratis stopplaats (max. 10 min) voor bussen. Bezoekers stappen hier op 5 minuten lopen van het museum uit.

Groepslunches en koffie

In het souterrain van het 17e eeuwse Cromhouthuis zwaaien sinds 12 december 2019 de dames van pop-up lunchcafé A Beautiful Mess de scepter. Kom genieten van een heerlijke koffie, taart of soep. Het café is open van woensdag tot en met zondag van 10.00-16.30 uur.

A Beautiful Mess is een initiatief van de Refugee Company. Vrouwen tussen de 35 en 65 jaar met een vluchtelingenachtergrond runnen het café. Ook het menu is door de vrouwen ontwikkeld en geïnspireerd op gerechten waar zij mee zijn opgegroeid, van Arabische high tea’s tot Fattet Hummus. Door het café te bezoeken steun je de vrouwen in het opdoen van werkervaring zodat zij zich verder kunnen ontplooien. De nieuwe locatie blijft tot in ieder geval tot juni 2020 open. Het café is gratis toegankelijk. Voor reserveringen kun je mailen met: michel@refugeecompany.com 

Touroperators

Voor touroperators is het mogelijk een vouchercontract af te sluiten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nathalie Kooman (n.kooman@amsterdammuseum.nl) of met Marianne de Nooijer (m.denooijer@amsterdammuseum.nl).

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief