Fotografieworkshop: Maak je eigen zondvloedfoto

Datum
zondag 27 mei 2018
Tijd
14:00 - 16:30
Kosten
vanaf €12,50
Locatie
Bijbels Museum

Hoe maak je je eigen zondvloedfoto? Fotograaf Cigdem Yuksel legt het uit. Op zondag 27 mei vertelt Cigdem alles over hoe je een beeld maakt bij een verhaal zoals de zondvloed, en ga je zelf aan de slag.

Cigdem Yuksel fotografeerde de Zambiaanse jongen Arthur voor de tentoonstelling Zondvloed nu, nu te zien in het Bijbels Museum. Voor de tentoonstelling Zondvloed nu fotografeerden negen fotograferen, waaronder Cigdem, hun visie op de betekenis van het zondvloedverhaal.

Maak je eigen zondvloedfoto

Op zondag 27 mei leer je bij de fotografieworkshop Maak je eigen zondvloedfoto in het Bijbels Museum hoe je zelf zo’n zondvloed foto maakt. Cigdem vertelt je meer over het verhaal van de zondvloed, legt uit hoe je door middel van je eigen associaties een beeld creëert bij dit verhaal, en vertelt waar je op moet letten bij het fotograferen hiervan. Vervolgens ga je op pad en maak je je eigen zondvloedfoto. Aan het eind van de workshop bespreek je samen met Cigdem jouw foto.

Na de workshop is het mogelijk om langs de Zondvloed nu tentoonstelling te gaan in het Bijbels Museum, waaronder Cigdems foto Arthur hangt.

Vergeet niet je smartphone of camera mee te nemen!

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar via onze online ticketshop en bij de kassa in het museum. Tickets voor de workshop Maak je eigen zondvloedfoto kosten €12,50 (excl. entree). Bij de workshop is er plek voor 10 deelnemers.

Meld je aan voor de nieuwsbrief