Fotografieworkshop: Vertel een verhaal met fotografie

Datum
Zaterdag 7 juli
Tijd
13:00 - 16:00
Kosten
10,00
Locatie
Kloosterkerk Den Haag

Vertel je verhaal met fotografie! Zaterdag 7 juli laat fotograaf Martijn Fabrie je op een andere manier naar fotografie kijken met zijn workshop in de Kloosterkerk in Den Haag. Leer samen met Martijn hoe je jouw verhaal vertelt door middel van een foto.

Martijn Fabrie fotografeerde Man Made | Landscape voor de tentoonstelling Zondvloed nu. Een tweeluik over hoe de wereld eruit zou zie na de zondvloed. Met de tentoonstelling Zondvloed nu hebben negen fotografen zich laten inspireren door het oeroude en universele verhaal van de zondvloed. Zondvloed nu is vanaf zaterdag 23 juni tot en met woensdag 19 september te zien in de Kloosterkerk in Den Haag.

Op zaterdag 7 juli legt Martijn uit hoe je fotografie niet alleen kunt gebruiken om een moment vast te leggen, maar dat het ook en manier kan zijn om een of jouw verhaal te vertellen.

De workshop van Martijn bestaat uit twee onderdelen: theorie en praktijk. Martijn legt uit hoe je een verhaal vertelt door middel van fotografie, hoe in de Zondvloed nu tentoonstelling verhalen worden verteld, en geeft je ten slotte compositie- en andere fotografietips. Vervolgens ga je zelf aan de slag en maak je je eigen foto. De foto’s worden aan het einde van de workshop besproken en daarna is er de mogelijkheid om langs de Zondvloed nu tentoonstelling in de Kloosterkerk te gaan.

Vergeet niet je camera of mobiele telefoon mee te nemen!

Tickets zijn €10,00 en verkrijgbaar in onze ticketshop.

Meld je aan voor de nieuwsbrief