Fotografieworkshop: Vertel een verhaal met fotografie

Vertel je verhaal met fotografie! Zaterdag 7 juli liet fotograaf Martijn Fabrie je op een andere manier naar fotografie kijken met zijn workshop in de Kloosterkerk in Den Haag. Leer samen met Martijn hoe je jouw verhaal vertelt door middel van een foto.

Martijn Fabrie fotografeerde Man Made | Landscape voor de tentoonstelling Zondvloed nu. Een tweeluik over hoe de wereld eruit zou zie na de zondvloed. Met de tentoonstelling Zondvloed nu hebben negen fotografen zich laten inspireren door het oeroude en universele verhaal van de zondvloed. Zondvloed nu is vanaf zaterdag 23 juni tot en met woensdag 19 september te zien in de Kloosterkerk in Den Haag.

Op zaterdag 7 juli legde Martijn uit hoe je fotografie niet alleen kunt gebruiken om een moment vast te leggen, maar dat het ook en manier kan zijn om een of jouw verhaal te vertellen.

De workshop van Martijn bestond uit twee onderdelen: theorie en praktijk. Martijn legde uit hoe je een verhaal vertelt door middel van fotografie, hoe in de Zondvloed nu tentoonstelling verhalen worden verteld, en gaf ten slotte compositie- en andere fotografietips. Vervolgens ging je zelf aan de slag en maak je je eigen foto. De foto’s werden aan het einde van de workshop besproken en daarna was er de mogelijkheid om langs de Zondvloed nu tentoonstelling in de Kloosterkerk te gaan.

Meld je aan voor de nieuwsbrief