Sit-in Monique Eller - 'Zondvloed nu' | UITVERKOCHT!

Datum
Donderdag 8 november
Tijd
19:30 - 21:30
Locatie
Academiehuis de Grote Kerk Zwolle

Fotograaf Monique Eller maakte in opdracht van het Bijbels Museum een drieluik genaamd The Flood voor de tentoonstelling Zondvloed nu, nu te zien in het Academiehuis de Grote Kerk Zwolle. Donderdag 8 november organiseert zij een sit-in en een spoken word met Sarah Lucassen.

Zondvloed nu

Voor de tentoonstelling Zondvloed nu lieten negen Nederlandse fotografen zich inspireren door het oeroude en universele verhaal van de zondvloed. Welke betekenis heeft dit verhaal anno nu?

Programma

Donderdag 8 november vertelt Monique Eller meer over de making van het werk The Flood. Tijdens de sit-in legt Monique uit dat haar fotografie meer is dan enkel het schieten van een plaatje, maar een proces waarbij creativiteit en inspiratie centraal staan.

Spoken word artist Sarah Lucassen reageert op het werk van Monique. Sarah bezit de wonderlijke eigenschap haar gevoelens en kijk op anderen eenvoudig en diepzinnig te verwoorden. Deze keer met de focus op de zondvloed.

Tot slot tonen vier studenten van het Cibap Zwolle een animatie bij het werk The Flood.

De activiteit vindt plaats vanaf 20.00 tot 21.30 uur. Ontvangst vanaf 19.30. Gedurende de ontvangst is er de gelegenheid om de tentoonstelling Zondvloed nu te bekijken.

Uitverkocht!

Kaarten voor de sit-in zijn helaas niet meer beschikbaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief