Fotoportret: Wat neem jij mee op de Ark?

Datum
Zaterdag 23 juni
Tijd
13:00 - 16:00
Kosten
10,00
Locatie
Kloosterkerk Den Haag

Wat neem jij mee op de Ark? Je favoriete boek, je huisdier of je moeder? Zaterdag 23 juni maakt fotograaf Ilvy Njiokiktjien, eerste fotograaf des Vaderlands, een portretfoto van jou en het of diegene die jij mee zou nemen op de Ark van Noach.

Ilvy Njiokiktjien portretteerde haar persoonlijke zondvloed voor de tentoonstelling Zondvloed nu. Een familieportret met haar broer en zussen. Voor deze tentoonstelling hebben negen fotografen zich laten inspireren door het oeroude en universele verhaal van de zondvloed. Welke betekenis heeft de zondvloed anno nu? Zondvloed nu is ook vanaf 23 juni te zien in de Kloosterkerk in Den Haag.

Op zaterdag 23 juni maakt Ilvy van jou en iets of iemand naar keuze een portretfoto. Als je de kans krijgt iets mee te nemen op de Ark, wat zou dat zijn? De Kloosterkerk wordt ingericht tot studio waar Ilvy je fotografeert van 13.00 tot 16.00 uur. Achteraf krijg je jouw foto toegestuurd.

Tickets

Wil jij aanwezig zijn bij deze activiteit? Bestel dan vooraf je kaartje. Kaarten kosten €10,00 en zijn verkrijgbaar in onze ticketshop.*

 

* Er wordt €10,00 gevraagd per aanmelding, ongeacht het aantal personen met wie je op de foto wil. Wil je met twee of meer personen op de foto? Dan hoef je dus maar één ticket aan te schaffen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief