Een verhaal op zaal | Kristi

Datum
20 april
Tijd
14:00 - 14:30
Kosten
Gratis (excl. museum entree)
Locatie
Bijbels Museum
Aanmelden
Graag aanmelden via info@bijbelsmuseum.nl

Zij aan zij met Mozes | Mijn verhaal parallel met zijn verhaal: samen in zijn voetsporen.

"Ik hoop dat mijn persoonlijke verhaal iets kan openen voor anderen. Ik wil verandering brengen." Kristi's verhaal gaat over de parallellen die zij ziet tussen het verhaal van Mozes en haar eigen levensverhaal, met een moment van contemplatie op Stille Zaterdag. Als één van de achttien jonge verhalenvertellers uit de tentoonstelling "Dit is mijn verhaal" vertelt Kristi op 20 april haar verhaal op zaal, dat ze koppelt aan meerdere museumobjecten uit de collectie van het Bijbels Museum. 

Kristi is 31 jaar en woonachtig in Amsterdam. Momenteel is zij zoekende naar een kerk die bij haar past.

Programma

Om 14:00 begint het programma en vertelt Kristi haar verhaal. Aansluitend aan de activiteit is er de mogelijkheid om de tentoonstelling "Dit is mijn verhaal" te bezoeken en iets te drinken in Café Cromhout

Informatie

Het programma is enkel in het Nederlands te beluisteren. Aanmelden via onze website is gewenst, maar u kunt zich op de dag zelf nog aanmelden bij de balie. Verhaal op zaal is gratis bij te wonen, maar u dient wel een kaartje te kopen voor het museum. Voor meer informatie over de toegangsprijzen kunt u hier terecht. 

 

Meer verhaal op zaal
Op 13 april vertelt Cecile een verhaal op zaal
Op 5 mei vertelt Noud een verhaal op zaal

Meld je aan voor de nieuwsbrief