Lezing en zelfportret: Kijk naar jezelf!

Datum
Zaterdag 25 augustus
Tijd
13:00 - 16:00
Kosten
10,00
Locatie
Kloosterkerk Den Haag

Hoe kunnen wij als mensen onze eigen grote belofte zijn, maar ook een bedreiging voor onszelf? Fotograaf Bruno van den Elshout bespreekt dit tijdens de bijeenkomst op zaterdag 25 augustus gehouden in de Kloosterkerk in Den Haag. Aan de hand van zelfportretten, die ter plekke worden gemaakt, ga je samen met Bruno verder in op deze vraag.

Bruno van den Elshout maakte een zelfportret voor de tentoonstelling Zondvloed nu. Zondvloed nu is vanaf zaterdag 23 juni tot en met woensdag 19 juni te zien in de Kloosterkerk. In zijn werk staat de volgende vraag  centraal: Wat als ik mijn eigen zondvloed ben?

Tijdens de bijeenkomst krijg je de gelegenheid om jezelf te portretteren. Bruno geeft hierna een korte lezing over zijn zondvloedfoto en legt uit hoe hij daartoe gekomen is. In de tussentijd worden de zelfportretten afgedrukt. De portretten worden aan het eind van de lezing bekeken en besproken, onderzoekend hoe we naar onszelf kijken en naar elkaar. Na afloop mag je je foto mee naar huis nemen.

De bijeenkomst vindt plaats in de Kloosterkerk van 13.00 tot en met 16.00 uur. Inloop vanaf 12.30 uur. Tickets zijn €10,00 euro en verkrijgbaar in onze ticketshop.

Vergeet niet je telefoon of camera mee te nemen!

Meld je aan voor de nieuwsbrief