Onderwijs

Het Bijbels Museum/Cromhouthuis, Amsterdam MuseumMuseum Ons’ Lieve Heer op Solder en Museum Willet-Holthuysen werken intensief samen op het gebied van programmering en educatie. We combineren erfgoed met taal, omgevingseducatie en burgerschap. En natuurlijk is het belangrijk om leerlingen te enthousiasmeren, waardoor leren (bijna) vanzelf gaat!

Momenteel heeft het Bijbels Museum uitsluitend onderwijsprogramma's voor het basisonderwijs. Nieuwsgierig? Bekijk hieronder de brochure voor het basisonderwijs van 2016-2017.

Ook is er speciaal voor leerkrachten basisonderwijs is er door het Amsterdam Museum, Bijbels Museum (gevestigd in het Cromhouthuis), Museum Ons’ Lieve Heer op Solder en Museum Willet-Holthuysen een digitale onderwijsnieuwsbrief ontwikkeld. Vier keer per jaar besteden wij aandacht aan leuke onderwijsprogramma’s, die speciaal ontwikkeld zijn voor het basisonderwijs. In totaal zijn er 14 programma’s waaruit je kunt kiezen. Verder kun je ook nieuws en informatie over nieuwe tentoonstellingen verwachten.

Wil je op de hoogte worden gehouden van ons onderwijsaanbod? Meld je hier aan!

meld je aan voor de nieuwsbrief